A honlap akadálymentes, vakbarát verziója.

Felolvasó szoftver letöltése

DR. DAGONYA ANDRÁS

KÖZBESZERZÉSI TANÁCSADÁS
ÜGYVÉDI IRODA BUDAPEST


*TED

Bemutatkozás

 dr. Dagonya András közbeszerzési ügyvéd, hivatalos közbeszerzési tanácsadó.
dr. Dagonya András

2001-ben szereztem meg jogi diplomámat. A diploma megszerzése után azonnal elhelyezkedtem Szolnokon, a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságon, ahol 2007-ig dolgoztam. Itt sokrétű jogi munkát végeztem, a peres képviselettől a kintlévőségek behajtásán keresztül, a közbeszerzési eljárásokig. 2005-ben megszereztem az európai szakjogász diplomát, majd közvetlenül utána letettem a jogi szakvizsgát.

2007. évtől Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában dolgoztam, ahol közbeszerzési eljárásokat bonyolítottam, valamint jogtanácsosi feladatokat is elláttam. A közbeszerzési referensi képesítés megszerzése után kértem hivatalos közbeszerzési tanácsadóként történő bejegyzésemet.

Irodám a belváros szívében – a Margit híd pesti hídfőjétől néhány lépésnyire, a Jászai Mari tértől egy perc sétára – a XIII. kerületben található.
Az ügyvédi iroda tevékenységi köre a közbeszerzési joghoz, valamint az ehhez kötődő jogterületekhez kapcsolódik. Ügyfeleim többsége olyan gazdasági társaság, amelyek gyakran indulnak közbeszerzési eljárásokon. De közbeszerzési jogon túlmenően teljes körű szolgáltatást nyújtunk az elektronikus cégeljárástól a peres képviseletig.

Az utóbbi években az ügyvédi iroda fő profiljává vált az uniós forrásokból (KEOP, EMOP, GINOP, DAOP, LEADER stb.) finanszírozott projektekre, fejlesztésekre vonatkozó közbeszerzési eljárások teljeskörű bonyolítása.
Munkám során jelentős értékű és igen sok beszerzési területet érintő eljárásokat bonyolítottam le (referenciák link alatt részletesen).

Eljárásaim ellen eddig jogorvoslattal nem éltek. Megbízásaim magas színvonalú bonyolítását, a teljes körű felelősségvállalás is garantálja. Ehhez érvényes szakmai felelősségbiztosításom jelent biztosítékot.

dr. Dagonya András közbeszerzési ügyvéd budapesti irodájának fotója.dr. Dagonya András közbeszerzési ügyvéd budapesti irodája.
Ügyvédi Iroda: Budapest

Nem célom a közbeszerzési eljárások „futószalagon” történő bonyolítása. Inkább szeretnék a szakmámban igazi „mesterember” lenni, aki megbízható és precíz munkát végez.

Magamról még annyit, hogy családos ember vagyok, két gyermek apukája.

Képesítések, végzettségek

Ügyvédi Iroda - Közbeszerzési Tanácsadás

Ügyvédi iroda címe: 1137 Budapest, XIII. ker. Újpesti rkp. 7. VI. emelet 34.

Ügyvédi iroda telefon/fax: 06 1 266 9495

dr. Dagonya András: (+36) 30 431 9303

E-mail: drdagonyaa@t-email.hu

TÉRKÉP MEGJELENÍTÉSETérkép megjelenítése a Google Map oldalán.

drdagonya.hu

Domain név tulajdonosa: dr. Dagonya András Szabolcs

Tartalomért felelős: dr. Dagonya András Szabolcs E-mail küldése dr. Dagonya András részére.

Fejlesztő: Szabó Zoltán Kapcsolat felvétele a fejlesztővel.
Frissítve: 2017.11.02.